Stalkkerit

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tauko...

Hei! Kuten otsikosta näkyy pidän tauon...Ja syy on se kun vanhempani vievät koneen. En ole varma miksi enkä tiedä kuinka kauan.Kun taas palaan lisään uusia sivuja otan paljon kuvia ja laitan blogiin. Ilmoittelen sitten tänne, kun taas pääsen koneelle :)
Haikeasti: Silver

16 kommenttia:

  1. o A o palaa piaan, toivottavasti saat koneesi takasi :3

    -Sieni

    VastaaPoista
  2. Ahaa. Mä täytän vast Elokuus 13. Asun sun lähellä Nurmijärvellä. Joskus asuin hesas ja Oulus. Mua ei silt koko panfu enää kiinnosta.

    VastaaPoista
  3. No ei kai nyt ketään kiinnostais tää koko peli paikka verrattuna siihen viime vuotiseen kesään. Se oli parasta aikaa.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Ja se sun juttu minkä sanoit sun omassa blogin chatissa. Mun isoveli Anssi on kai murtautunu sun tunnuksille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan o.o Se ehkä murtautu mun toiselle panfu tyypille panfu_torelle ku sähköpostiin tuli viesti salasanan vaihdost...

      Poista
    2. Mikä sil Anssil on mua vastaa = O? Ooksmä sen joku tän hetkinen "uhri" tai joku? Vai enkö oo ainoo jolle se tekee jäynää??

      Poista
  7. Muistan. Ja se on aik hullu tyyppi se Anssi. Uhkas poistaa sun kaikki panfu tyypit ja kaikki muutkin paikat missä pelaat. Se sano nii et kaikki sun ukot poistuu iäksi.. Mulle se selitteli että kaikki menettävät tilinsä paitsi Anssi itse.. Se on oikeest sairas.

    VastaaPoista
  8. totta, kesä 2011 oli parasta aikaa panfussa. Mut enmääkää enää sitä pelaa. :)

    Tore kiitti, kun sillon kommasit mun blogiin ja kaikkea. En ois pärjänny ilman sua. Tai no, oikeestaan nyt oon poistanu mun blogin, googletilim yms. Toivotan sulle kaikkea hyvää elämässäs :)

    - lovelyemiliaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Emppu! Miksen olis kommannu? Sul olihyvä blogi ja yms. Huomasinki et olit poistanut sen = ((((((((( miks ees teit sen?: ( oot mun paras ystävä = D Ja jään kaipaa sua : ( hyvää loppu elämää sullekkin!
      T: ystäväsi Tore4

      Poista

Kerrohan asiasi~ Kunhan et puhu rumaa kieltä~
T: Silver